5 produse de make-up care nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta

Vrem sa fim mereu frumoase, iar, de cele mai multe ori, in zilele aglomerate obisnuim sa ne luam in geanta sau in masina tot arsenalul de produse de make-up pentru retusarea machiajului realizat dimineata. Acest lucru creeaza un disconfort, mai ales daca nu ne hotaram sa luam doar cateva produse de infrumusetare, ci le luam pe toate, ingreunand geanta.

„Nu trebuie sa luam cu noi intreaga trusa de make-up in fiecare zi. Machiajul realizat dimineata, inainte de a pleca de acasa, poate fi retusat si imbunatatit cu ajutorul unor produse cu rol dublu, care sa ne usureze si la propriu si la figurat. Am selectat cinci tipuri de produse pe care sa le avem mereu la indemana pentru a fi frumoase”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

 Iata cele 5 produse de make-up care nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta.

Kit-ul pentru sprancene mereu aranjate

Cele mai multe femei sunt interesate de aspectul sprancenelor care trebuie sa fie mereu aranjate si bine conturate. Indiferent de cat de grabite am fi, sprancenele necesita o atentie speciala. Daca aveti sprancenele mai subtiri, un creion special sau o pudra ajuta la corectarea si umplerea spatiilor, oferind sprancenelor un aspect ingrijit si bine conturat.

Sprancenele au puterea de a schimba intreaga structura a fetei si niciodata nu vom pleca de acasa fara sa le aranjam. Un look ingrijit inseamna o ingrijire corecta si completa, asa ca, dupa aplicarea bazei de machiaj, este indicat sa folosim un creion special pentru a ne contura sprancenele, de aceea recomd kit-ul pentru sprancene cu Vitamina E de la Bottega Verde, un produs eficient si usor de transportat, la doar 55 de lei”, spune Andreea Has.

Kit design pentru sprancene cu vitamina E - armonie curata - deschis

2 in 1 – fard de obraz si ruj

Chiar daca nu ai reusit sa te machiezi inainte de a pleca de acasa, asigura-te ca ai in geanta un ruj intens si cremos, care te va ajuta sa fii aranjata si frumoasa. Colorarea obrajlor iti ofera un aspect proaspat si ingrijit, iar buzele conturate iti evidentiaza trasaturile, de aceea, pentru a le imbina, ai nevoie doar de un ruj special cu dublu rol.

Avand un produs dubla utilizare, economisesti spatiu si il poti folosi foarte usor pentru a-ti improspata look-ul oriunde ai fi. Este indicat sa ai in geanta un ruj natural, cremos, intr-o nuanta care sa se potriveasca cu tenul tau. Recomand rujul de buze cu ulei de argan de la Bottega Verde care poate fi utilizat si pentru conturarea pometilor, printr-o singura atingere delicata, la pretul de numai 37 de lei”, completeaza Andreea Has.

Argan de Maroc - Ruj cu ulei de argan - rol protector - rosu indraznet

Anticearcan cremos pentru o piele uniforma

Efectul unui anticearcan este uimitor, netezeste pielea si ascunde oboseala dupa o zi lunga de munca sau o calatorie interminabila, la finalul careia vei arata la fel de bine. Indiferent daca folosesti inainte un fond de ten sau nu, acest corector se aplica pe orice fel de ten si are rezultate uimitoare.

Avem tendinta sa ascundem orice imperfectiune sau roseata care ne poate strica ziua, de aceea, pentru a evita stresul creat de aparitia semnelor de oboseala sau a celor acneice, este bine sa avem mereu la indemana un corector sau anticearcan cremos pe care sa-l folosim pentru netezirea pielii. Incearca corectorul lichid cu extract de rodie si Vitamina E de la Bottega Verde, o solutie eficienta pentru o piele curata, la numai 29 de lei”, spune Andreea Has.

BB Concealer - Corector lichid cu extract de rodie si vitamina E - bej roz (6 ML)

Pudra compacta pentru piele mata

Dupa o zi intreaga petrecuta la serviciu sau intr-un mediu care favorizeaza secretia unei catitati mari de sebum, fata va fi lucioasa si va avea un aspect deteriorat, mai ales daca ai folosit multe produse de make-up inainte de a pleca de acasa.

Cu un simplu gest, fata va arata fresh cu ajutorul unei pudre compacte pe care trebuie sa o ai in geanta ta. Designul sau si dimensiunile reduse te vor ajuta sa o depozitezi foarte usor intr-un buzunarel al gentii tale, fara a-ti crea vreun disconfort. Aplica pudra de fiecare data cand observi ca fata iti luceste, alege pudra compacta cu acid hialuronic de la Bottega Verde, pentru a reda vitalitatea si elasticitaea pielii tale, la pretul de numai 53 de lei”, afirma Andreea Has.

Pudra compacta hidratanta cu Acid Hialuronic si Vitamina E - matasoasa - clar de luna (9 G)

Piele fina in orice anotimp

Frigul, ploaia, vantul si alte fenomene climatice din sezonul rece ne afecteaza pielea si cantitatea de sebum necesara pentru o piele hidratata. Din cauza acestor factori, dar si ai influentei apei si produselor de igiena, mainile noastre devin uscate si crapate, avand un aspect neplacut.

Imaginea noastra trebuie sa fie completata de o piele frumoasa si ingrijita, iar mainile sunt cele mai expuse, mai ales in ceea ce priveste locul de munca. Crema de maini este necesara in geanta ta oriunde ai merge, pentru ca vei avea nevoie de o hidratare intensa a acestei parti ale corpului tau. Hidrateaza-ti pielea cu ajutorul cremei multifunctionale de corp, maini si fata de la Bottega Verde cu extract de ceara si miere de albine, la numai 43 de lei”, explica Andreea Has.

Miere - Crema de fata, corp si maini cu ceara de albine si miere (200 ML)

Bottega Verde detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *