Ai pete rosii pe fata? Iata cum le poti masca!

Orice semn sau afectiune pe care o avem pe piele, va lasa urme dupa ce se va vindeca. Astfel se intampla in cazul acneei sau altor afectiuni. Aceste pete rosii pe fata stau mult timp acolo si apoi se transforma in urme negre permanente. Acest lucru se intampla cu milioane de oameni de toate varstele si toate tipurile de piele. Adesea sunt numite cicatrici. Dermatologii le numesc hiper pigmentare.

Vei afla in acest articol care este cauza acestor pete rosii pe fata si ce remedii si tratamente exista.

Aparitia petelor rosii este invariabil cea mai frecventa problema a pielii cu care se confrunta oamenii din toate categoriile sociale. Acestea sunt caracterizate uneori ca fiind dureroase, umflate, umplute cu lichide sau pur si simplu ca pete si cicatrici care nu ranesc, nu schimba forma si nici nu au alta trasatura suplimentara. Aceste pete rosii  pe fata pot aparea din mai multor cauze:

Deoarece cauzele sunt multe, identificarea corecta a cauzei exacte este vitala pentru a determina cursul corect al tratamentului pentru remedierea acestei probleme. De asemenea, trebuie sa consulti intotdeauna un doctor in situatii de pete rosii pe fata care nu prezinta niciodata semne de ameliorare.

Remedii naturale pentru pete rosii pe ten

Suc de lamaie

Lamaia functioneaza ca un inalbitor natural, deoarece detine o cantitate mare de vitamina C. Aceasta vitamina poate reconstrui colagenul si poate reoferi efectul luminos al unei pieli sanatoase.

Pentru a elimina petele rosii de pe piele, vei avea nevoie de 1 lingura de suc de lamaie, 2 lingurite de miere si 2 linguri de lapte. Combina-le intr-un borcan si aplica-le direct pe petele rosii. Aplica aceasta metoda o data la doua saptamani. Petele vor deveni mai decolorate cu fiecare zi care trece. Poti incerca si un lapte de corp cu extract de lamaie, de la BottegaVerde.ro, pentru pete incapatanate de pe restul corpului. Acesta face pielea matasoasa si parfumata cu note de lamaie si portocala din Sicilia. Alege-l daca doresti un produs fara parabeni si formaldehida!

Scrub cu zahar

Daca vrei sa ai o piele stralucitoare, atunci aceasta metoda este perfecta pentru tine. Zaharul actioneaza ca o substanta exfolianta si stim cu totii cat de importanta este exfolierea pentru indepartarea semnelor sau petelor rosii de pe piele. Daca nu ai timp sa iti creezi tu un amestec de acest fel sau iti e teama ca va fi prea dur cu tenul tau sensibil, apeleaza la un scrub cu piersici si caise, masca 2 in 1, exfoliere si hidratare de la BottegaVerde.ro

Gel cu Aloe Vera

Niciun alt tratament pentru pete rosii nu ar putea fi la fel de benefic ca gelul cu Aloe Vera. Acest gel poate vindeca orice problema de piele intr-un timp relativ mic. Elementele sale antibacteriene si emoliente pot ajuta la eliminarea semnelor rosii de pe piele.

Poti prepara un amestec minune chiar la tine acasa. Mai intai se fierb frunzele in apa fierbinte. Extrage apoi sucul si aplica direct pe petele rosii de pe fata. Pastreaza amestecul pe fata o jumatate de ora. Spala fata cu apa rece si continua sa aplici acest gel de doua ori pe zi pana cand petele incep sa dispara. Cand nu ai timp sa urmezi tot acest proces, alege doar o crema hidratanta si nutritiva cu extract de Aloe Vera, de la BottegaVerde.ro.

Machiaj

Nu uita ca mascarea petelor rosii de pe fata va fi ultima ta grija atunci cand vei alege remedii naturale pentru a le trata. Daca totusi alegi sa maschezi cu fond de ten si pudra aceste pete rosii de pe fata, fii sigura ca apelezi la produse cu cat mai multe ingrediente naturale, pentru a nu ajuta la inflamarea tesuturilor.

BottegaVerde.ro iti sta la dispozitie cu peste 300 de ingrediente naturale, inserate in produse de ingrijire si protectie a fiecarui tip de piele, oricat de special sau sensibil ar fi acesta. Nu lasa sanatatea tenului, dar a pielii tale in general, sa nu profite de cele foarte multe beneficii ale ingredientelor din natura.