Make-up de toamna inspirat din tinutele marilor designeri

Toamna anului 2016 a inceput cu podiumuri pline de culoare, datorita creatiilor marilor designeri, care fura privirea oricarui spectator. De la nuantele luminoase de rosu, la albastru, verde si galben mustar indraznet, aceste culori au avut un impact spectaculos in prezentari, precum Balenciaga, Roberto Cavalli si Gucci.

In timp ce designerii au injectat nuante vibrante in tinutele create, am luat si noi aceste culori ca sursa de inspiratie pentru un make-up de senzatie pe care sa-l incercati in aceasta toamna. Acestea sunt, de fapt, culorile care se poarta in acest sezon, indiferent ca vorbim de vestimentatie sau make-up”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Iata ce culori trebuie sa folosesti in aceasta toamna, pentru a realiza cel mai frumos make-up:

Alege verdele. Incearca o nuanta verde inchis stralucitor pe pleoapele tale. Smaraldul creeaza un impact dinamic, care iese in evidenta si inlocuieste cu brio orice accesoriu. Verdele este o culoare linistitoare, in esenta, insa, pe pleoape, are rolul de a scoate in evidenta trasaturile si a oferi luminozitate privirii.

Verdele se potriveste foarte bine cu nuantele de maro predominante toamna. Ofera o nota calda si improspateaza look-ul, mai ales daca este folosit intr-o nuanta intensa sau sidefata. Pentru a crea un make-up in trend, foloseste fardul de pleoape My color de la Bottega Verde, o pulbere foarte fina cu o culoare intensa ce contine acid hialuronic, la numai 36 de lei”, spune Adina Has.

My color - Fard de pleoape cu acid hialuronic si pulbere de perle de apa dulce - verde

Incearca rozul. Usor de combinat si purtat, rozul prafuit se potriveste foarte bine unui make-up pentru birou sau pentru plimbari in natura. Nuanta neutra poate fi purtata zi de zi si se potriveste aproape oricarui tip de ten, iar seara ii poti adauga un pic de stralucire.

Rozul in nuante deschise este perfect pentru un look natural si dulce, pe care il poti purta in orice perioada a zilei. Indiferent de zona unde alegi sa-l porti, pleoape, obraz sau buze, aceasta culoare este placuta si poate crea un aspect rafinat. Incearca rujul de buze de la Bottega Verde cu ulei de vaocado si extract de aloe, care are o consistenta placuta prin care imbraca si lumineaza buzele, la  numai 37 de lei”, completeaza Adina Has.

Ruj cu ulei de avocado si extract de aloe - roz

Rosu seducator. Cu abilitatea de a flata pe cineva destul de mult, un ruj luminos si rosu ar trebui sa fie considerat cheia frumusetii. In acest sezon se potrivesc unghiile asortate cu buzele, chiar daca nuantele difera, culoarea sa fie aceeasi, in esenta rosu.

Daca vrei sa ai un look de diva, rosu este o culoare rafinata si seducatoare care atrage atentia si admiratia celor din jur. Unghiile rosii au fost mereu in trend, iar acum acestea se poarta foarte bine cu buzele rosii. Opteaza pentru un lac de unghii rosu cu rezistenta indelungata de la Bottega Verde, acum la pretul de numai 19 lei”, afirma Adina Has.

Lac de unghii cu rezistenta indelungata - rosu rubin (10 ML)

Albastru intens. Au existat aproape 50 de nuante de albastru pe podium in acest sezon, dar nuanta cerului deschis si nuante intunecate acvtice s-au remarcat cel mai mult. Albastrul, mai ales in nuante inchise, este o culoare enigmatica si misterioasa, care se potriveste perfect privirii tale.

Nunatele de albastru pe pleoapele tale nu vor face decat sa-ti intensifice privirea patrunzatoare si sa creeze un look stilat si in acelasi timp misterios. Incearca un make-up la moda, folosind nuante de albastru, precum fardul de pleoape My colour de la Botteg Verde, imbogatit cu Vitaminele A, E si coenzima Q10, acum la numai 29 de lei”, spune Adina Has.

My color - Fard de pleoape cu vitaminele A si E si coenzima Q10 - albastru marin

Galben mustar. Aceasta este o culoare indrazneata, dar conturarea ochilor in aceste nuante creeaza un look surprinzator de sic. In cazul in care make-up-ul este prea incarcat, incerca sa-l adaugi pe unghii sau sa-ti conturezi ochii cu un creion galben mustar.

Galbenul mustar se potriveste perfect in toamana anului 2016. Este una dintre culorile-vedeta, care ofera un aspect elegant si frumos si completeaza tinutele, indiferent de stil. Conturarea ochilor sau colorarea unghiilor in aceste nuante vor atrage cu siguranta atentia si vor crea un efect surprinzator. Alege lacul de unghii intens stralucitor de la Bottega Verde, cu o aplicare usoara si delcata, la numai 12 lei”, explica Adina Has.

Gel shine - Lac de unghii - galben stralucitor (5 ML)

Bottega Verde detine game speciale de produse pentru fiecare tip de ten si pentru fiecare element al fetei, astfel incat dorintele tale sa devina realitate, iar frumusetea ta sa fie la cele mai inalte niveluri. Pentru o ingrijire deplina si o santatate a pielii, alege produsele naturale care iti creeaza un look ingrijit si aranjat in orice anotimp. Pentru mai multe detalii intra pe www.bottegaverde.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *